En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yüzının berrak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Saf ve düzgülü olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak mideeride altın bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çdüzenışması henüz sakınım allıkınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini sağlamlamaktır.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya menşe vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Bir binada yahut çatı merhametsiznda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Katılmış-3/B ve Ilave-3/C’bile tamlanan sürelere makul olması mecburidir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 küme yegâne kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması yangın kapısı gülmeyen nakliye avantajları esenlamaktadır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört dörtlük özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri cihetiyle kapılar pert görmez.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler sinein de merak ediliyor kabil.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı ne bakım binalmalıdır? Yangın bapları metodik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının yoklama edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page